achter het ei

Uitgeverij Het ei van Columbus is een initiatief van Marie-Lise Van Wassenhove en Wim Annerel.

Marie-Lise Van Wassenhove
Na haar studies Romaanse taal- en letterkunde en bedrijfscommunicatie heeft Marie-Lise Van Wassenhove gewerkt als verdeler van leen- en reprografierechten naar auteurs en uitgevers bij de beheersvennootschap Reprobel, en als adjunct-uitgever bij uitgeverij Politeia, waar ze de kneepjes van het uitgeefvak leerde.
In haar vrije tijd runt ze een webwinkel, waar ze kralen uit halfedelsteen verkoopt. Andere uitlaatkleppen voor haar creativiteit zijn fotografie, grafisch design en het schrijven van reisverhalen, die gepubliceerd werden in Reiskrant, het tijdschrift van vzw Wegwijzer.

Wim Annerel
Al meer dan twintig jaar zoekt Wim Annerel naar hoe mensen het maximum uit hun leven kunnen halen. Naast zijn studies talen, politieke & sociale wetenschappen en marketing las hij meer dan negenhonderd boeken over psychologie en zelfontplooiing. Met trainingen in onder meer NLP, MBTI, Insights, DiSC en Persoonlijk Meesterschap schoolde hij zich bij. Daarnaast volgde hij opleidingen tot professioneel en gecertificeerd personal life en business coach.
Wim heeft het voorbije decennium al meer dan vijftienduizend mensen getraind en gecoacht om het beste uit zichzelf te halen. Hij wil zoveel mogelijk mensen en organisaties helpen groeien door onmiddellijk toepasbare inzichten en kennis die hun in staat stelt hun potentieel te verruimen.